Meren verran parempi

Majoitus- ja matkailupalvelut Särkisalossa

 

Lisäämme sisältöä sivuille sitä mukaan, kun saamme uutta tietoa. Mikäli sinulla on sisältöä tälle sivulle, lähetä sähköpostia osoitteeseen johanna.pettu@smail.fi tai info@sarkisalo.fi

Tutustu myös muuhun sivustoon!

Myynnissä olevia vapaa-ajan asuntoja voit tarkastella esimerkiksi Oikotiestä,  Jokakodista tai Nettiasunto.com:ista

 

Villa Lönnviken

Villa Lönnviken

Puhelin +358 400 744 312
helena.sundberg@lonnviken.com

www.lonnviken.com
www.facebook/Villa Lönnviken

Lomamökin vuokraus ympäri vuoden. Vuokramökkinä 8 henkilön ajanmukaistettu, tasokas ja viehättävästi sisustettu entisen kalastajatilan päärakennus. Lisämajoitusmahdollisuus 4 :lle erillisessä piharakennuksessa. Kohde sijaitsee meren rannalla Petun saaressa, noin 5 minuutin lossimatkan päässä mantereelta. Mökillä on oma ranta ja rantasauna sekä laituri ja veneen laskupaikka. Asiakkaillemme vuokrattavissa veneitä perämoottoreilla. Akvarellikursseja.

Ylöstalon matkailutila

Puhelin +358 40 564 5676 Anu Saarelainen ja Juha Karimo  info@ylostalo.fi • www.ylostalo.fi                Instagram: villameri_ylostalo Facebook: villameriylostalo

Ylöstalon vuokramökit sijaitsevat luonnonkauniissa Särkisalon saaressa meren äärellä. Kesäaikaan mökit soveltuvat hyvin leppoisaan lomailuun. Syksyisin ja keväisin mökit ovat oiva kohde kalastusreissulle.
Majoitustilat kahdeksassa mökissä ja kahdessa huoneistossa yhteensä 70 hengelle: Isoimmissa huviloissa on tilat kymmenelle ja pienimmissä mökeissä neljälle. Kaikissa mökeissä on oma puulämmitteinen sauna ja illanvieton kruunaa pihaan tilattavissa oleva palju. Mökkiterasseilta avautuu näköala ilta-auringossa hohtavalle Norrbynselälle.

Mökkirannasta avautuvat Särkisalon kuulut kalavedet, jonne pääset Ylöstalon 20-60 hv vuokraveneillä. Autolla pääsee mökkipihaan asti ja oman veneen voi laskea vesille Ylöstalon satamasta. Tarvittaessa myös kalaopas-, ruokailu- ja kokouspalvelut järjestyvät kauttamme

 

Kalastajakylä Armonlaakso

Puhelin +358 40 053 5292
myyntiarmonlaakso@gmail.com

Armonlaakson kalastajakylä sijaitsee Perniön eteläpulolella Särkisalossa, laaksoa ympäröivät maan parhaat haukivedet ja ainutlaatuinen saaristoluonto.

Idyllisessä lomapaikassa on kahdeksan lomamökkiä, jotka ovat sähköistetyt. Suosittuja ovat viikon tai viikonlopun lomapaketit, joihin voidaan liittää mökkeilyn ja ja veneilyn lisäksi ammattitaitoisen kalaoppaan järjestämä unohtumaton kalaretki.

 

Katiskanmäki

Puhelin +358 45 666 3828     posti@katiskanmaki.fi

Katiskanmäki tarjoaa seuraavia palveluita: vuokramökit ja majoitushuoneet, caravan-paikat. kesäpainotteinen lounaskahvila, joka talviaikaan on varattavissa yksityistilaisuuksiin (max. 30 hlöä), anniskeluoikeudet.

Firapelin juhlasali sopii erilaisiin tilaisuuksiin, tilaa on 50-150 henkilölle, ei anniskelua.

Pitopalvelu, valmistetaan herkullista ja kaunista ruokaa lähiseudun tuotteista.

Rauhalliset Malo-luokitellut rantamökit ja aamiaismajoitustilat saaristoluonnon tuntumassa tarjoavat viihtyisät puitteet lomailuun, harrastuksiin tai asumiseen työmatkalla.

Lomahuvila Koivula

 

Koivula

Puhelin +358 40 052 3516
katri.karimo@smail.fi

Koivula on juuri kunnostettu yli satavuotias iso huvila keskellä merellisen Särkisalon maalaismaisemia.

Koivulassa on neljä reilun kokoista ”minihuoneistoa”, joissa kaikissa on omat minikeittiöt. Makuupaikkoja löytyy 10 + 2 henkilölle. Alakerrassa on lisäksi iso yhteiskeittiö ja oleskeluhuone sekä lasiterassi. Wc:t (2kpl) ja suihkut (2kpl) löytyvät myös alakerrasta. Yläkerrassa on huoneistojen lisäksi aula ja parveke.

Puolen kilometrin päässä Koivulasta sijaitsee tilan ranta, jossa vuokralaisten vapaassa käytössä on laituri ja soutuvene. Sopimuksen mukaan myös rantasauna on vuokralaisten käytössä kesäaikaan.

Parhaiten Koivula soveltuu esim. ystäväperheiden, sukulaisten tai muun porukan yhteiseksi lomakohteeksi.

 

Petun Saaristotila

 

Harryn talo

Puhelin +358 400 805 243
teijo.lehtola@smail.fi   Instagram: johanna.aho

Petun Saaristotila sijaitsee Pettu-saaren itäosassa, omassa rauhassaan lossiyhteyden takana. Tunnelmallisessa pihapiirissä on vanha kartano puistoineen ja tuulimyllyineen. Luomutilalla kasvatetaan mm. vihanneksia, omenia ja tarhataan mehiläisiä. Ympäristö on kaunis, rauhallinen ja turvallinen.

Vuokrattava mökki on 1930-luvulla rakennettu entinen tilanhoitajan asunto, joka on remontoitu alkuperäistä tunnelmaa kunnioittaen. Mökki on käytettävissä ympäri vuoden, petipaikkoja on 4+2.  Uimarantaan ja venevajalle on matkaa noin 200 metriä, sauna uimalampineen on mökin läheisyydessä.
Kalastuksesta kiinnostuneille asiakkaille on vuokrattavissa kaksi Buster S-alumiinivenettä 20-hv:n perämoottoreilla. Venerannassa on laskumahdollisuus myös omalle paatille. Soutuvene on asiakkaiden vapaassa käytössä.
Tilan isännällä on mm. luonto-oppaan pätevyys, joten voimme järjestää retkiä saaristoluontoon kiinnostuksenne mukaisella teemalla.

 

Finnholm

 

finholmen mökki

p. +358505422558   k.westberg@ebaana.net  Facebook: Finnholm  Instagram: karitawestberg  www.finnholm.net www.huvila.net/1494

Strandbo-merenrantahuvilan vuokraus ympäri vuoden Ulkoluodon länsipuolella (siltayhteys ,tie perille). Hyvin varusteltu mökki, petipaikkoja 6 henkilölle. Oma ranta, laituri ja soutuvene. Mahdollisuus oman veneen nostoon/laskemiseen sekä 2hv perämoottorin vuokraukseen. Kesäkauden (kesä-syyskuu) tilalla on luomu-puutarhatuotteiden suoramyyntiä.

 

 

Saga Intelligence oy

Majoituspalvelua Vähämaan kärjessä
Hannamari.Heino@saganet.eu

 

Förby Café

Ravintola-, catering- ja chartervenepelvelujen lisäksi myös majoituspalvelua.
p. +358 (0)40 545 1000

 

Lomaosakkeita

Särkisaloon on rakenteilla korkeatasoisia lomaosakkeita. Lisätietoa asiasta www.villaresorts.fi/sarkisalo.

 

Tapahtumakalenteri
 1. HyvänOlon iltapäivä Särkisalokodilla
  marraskuu 16 @ 12:00 - 14:00
 2. Korttirinki
  marraskuu 16 @ 14:00 - 16:00
 3. Senioritanssi
  marraskuu 19 @ 15:00 - 16:00
 4. Vertaisohjattu kuntosali Särkisalokodilla klo 13.
  marraskuu 20 @ 13:00 - 14:30